2107711904 6984657591 Μικράς Ασίας 25, Γουδί, Αθήνα
Search Close
hero image
banner image
 
 
 
 
 
Μόδα δια χειρός - Γωγώ Κονιαβίτη
Μοδίστρα Γουδί Αττική - Χειροποίητα Ρούχα Αττική

Η επιχείρησή μας “Μόδα δια χειρός” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Γουδί, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια στο χώρο της δημιουργίας, της μεταποίησης και της επιδιόρθωσης ενδυμάτων, παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε οικονομικές τιμές.

Η κυρία Γωγώ Κονιαβίτη, είναι μια έμπειρη μοδίστρα - δημιουργός χειροποίητων ρούχων και τσαντών κατά παραγγελία, που στόχο έχει να σας προσφέρει πάντα μοναδικά ρούχα σύμφωνα με τις ανάγκες σας και το στυλ που επιθυμείτε.

Διαθέτει πολύχρονη πείρα πάνω στο ράψιμο και τη δημιουργία ενός ρούχου και έτσι είναι αυτονόητο για εκείνη, να αναλάβει ακόμη και την πιο δύσκολη εργασία, ώστε να σας παραδώσει ένα καινούριο ένδυμα, όπως ακριβώς το ονειρευτήκατε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
μοναδικές & κομψές δημιουργίες
Επιτυγχάνει την τέλεια εφαρμογή στο σώμα σας σχεδιάζοντας και δημιουργώντας κατά παραγγελία, καινούργια ρούχα, γυναικεία και παιδικά και σας δίνει δημιουργικές ιδέες για την ανανέωση των ρούχων σας. 

Μπορεί να δημιουργήσει ενδύματα έτσι ακριβώς όπως τα φαντάζεστε, από το φόρεμα του γάμου σας έως και τη φόρμα γυμναστηρίου. Δημιουργεί ρούχα σε μεγάλα μεγέθη αλλά και ρούχα για οποιοδήποτε μέγεθος επιθυμείτε ενώ κάθε δημιουργία είναι μοναδική.

Επιδιορθώνει ή μεταποιεί τα παλιά αγαπημένα σας ρούχα, ανανεώνοντας έτσι την παλιά σας γκαρνταρόμπα με φαντασία και δημιουργικότητα, ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις της μόδας. Κόντεμα, στένεμα, άνοιγμα σε παντελόνια, φούστες, ζακέτες, παλτά, κοστούμια, καπαρντίνες, φόρμες, αλλαγή φερμουάρ κλπ. όλα σε οικονομικές τιμές.

Δώστε λοιπόν στα παλιά σας ρούχα τη δυνατότητα να ξαναγίνουν καινούρια, επιτυγχάνοντας μοναδικά αισθητικά αποτελέσματα.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
Επισκεφτείτε το κατάστημά μας
στο Γουδί Αττικής ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις.